Tuesday 14 February 2012

Cresterea numarului de turisti in Asia si Pacific

Rezultatele preliminare ale studiilor realizate de catre Asociatia de Turism pentru Asia si Pacific, au demonstrate cresterea numarului de turisti care au ales ca destinatie Asia sau Pacificul cu 6 % . Cea mai importanta crestere a fost realizata de catre Asia de Sud care a inregistrat o crestere de 15% in luna octombrie a anului 2011, totusi aceast s-a diminuat putin in luna noiembrie, moment in care a ajuns la 9%.

Cu exceptia Indiei, toate zonele turistice din cadrul acestei regiuni, si-au dublat numarul de turisti in comparatie cu anii anteriori. Zonele cu cea mai mare crestere in luna noiembrie au fost : Maldivele ( 22%),Nepalul ( 17%) si Sri Lanka ( 26% ).

Asia de Sud- Est si Asia de Nord au inregistrat o crestere de aproximativ 7% mai mica in comparativ cu Asia de Sud, totusi insa reprezentativa comparativ cu anul 2010. Acest lucru se datoreaza in principal inundatiilor din Thailanda, si mediatizarii acestei probleme pe plan international.

Daca doresti un concediu exotic, te poate interesa: Sejur Republica Dominicana, Sejur Portugalia, Sejur Mauritius prin Agentia de Turism din Brasov, Smarttours sau online la magazin-vacante.ro

No comments:

Post a Comment